ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

آمریکا مانند «فیلی در انبار» است که همه اطراف خود را نابود می‌کند!

آمریکا مانند «فیلی در انبار» است که همه اطراف خود را نابود می‌کند! رئیس دومای دولتی روسیه پس از مذاکرات مسکو و واشنگتن، آمریکا را به «فیلی در انبار» تشبیه کرد که همه چیز را در اطراف خود نابود می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی روسیه امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای در تلگرام اعلام کرد که واشنگتن در حال حاضر مانند فیلی در انبار است که سیستم امنیتی بین‌المللی را در هم می‌شکند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ویاچسلاو ولودین در ادامه به بدعهدی‌های آمریکایی‌ها اشاره و تاکید کرد که آمریکا به طور یکجانبه از معاهدات بین المللی بسیار مهم مانند معاهده حذف موشک‌های میان برد و کوتاه برد و معاهده آسمان‌های باز خارج شد، معاهداتی که تعادل نظامی و استراتژیک را در جهان حفظ می‌کرد. به نظر می‌رسد واشنگتن به سازمان ملل نیازی ندارد، در مورد حمله به کشور‌های دیگر بدون اهمیت به سازمان ملل تصمیم می‌گیرد و به سازمان امنیت و همکاری اروپا که به عنوان نهادی خواستار تامین امنیت اروپاست نیز توهین می‌کند. آمریکا سیاست انحصاری خود را دنبال می‌کند و به امنیت متحدان خود فکر نمی‌کند. راه برون رفت از این وضعیت و کاهش تنش در جهان اکنون به اقدامات آمریکا بستگی دارد. یا واشنگتن از پیشنهاد‌های روسیه حمایت می‌کند و یا مسئولیت عواقب آن بر امنیت بین المللی را بر عهده دارد. پاسخ واشنگتن باید مشخص و مبتنی بر پایه‌های محکم و بدون تاخیر باشد.

روسیه و آمریکا در تاریخ ۹ تا ۱۰ ژانویه در ژنو در مورد پیشنهادات مسکو برای تضمین‌های امنیتی رایزنی کردند و پس از آن نشست شورای روسیه و ناتو در بروکسل برگزار خواهد شد و رایزنی‌هایی در وین در راستای گفتگو درباره امنیت و همکاری در اروپا انجام خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار